Tel./Fax: +36 1 408 8401

Mobil: +36 20 315 2897

Email: info@coolclean.hu

(c) Minden jog fenntartva!

A www.coolclean.hu webszájton ("lap") található tartalom a CoolClean Ipari Tisztítási Szolgáltató és Kereskedelmi Kft szellemi tulajdona.

A CoolClean Ipari Tisztítási Szolgáltató és Kereskedelmi Kft fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A CoolClean Ipari Tisztítási Szolgáltató és Kereskedelmi Kft előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A CoolClean Ipari Tisztítási Szolgáltató és Kereskedelmi Kft oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a CoolClean Ipari Tisztítási Szolgáltató és Kereskedelmi Kft előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A CoolClean Ipari Tisztítási Szolgáltató és Kereskedelmi Kft követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.